Mijn opwekking tot nieuw leven


Nederlands | 09-06-2023 | 284 pagina's

9789493299672

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,50


 

   Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50
Beschrijving

Geboren in Mali komt Imma naar Nederland en geeft daar haar leven vorm. Na jaren komt ze haar oude vriendin Thania tegen en de vriendschap bloeit opnieuw op. Thania leidt een dubbelleven: ze heeft een relatie met Luuk en hebben samen een kind, maar ze gaat al een tijd vreemd met Daan. Als de vriendschap hechter wordt betrekt Thania Imma in haar web van leugens dat ze voor haar man weeft. Imma ontmoet Jack tijdens het uitgaan en ze krijgen een relatie. Dan wordt het tijd om Jack aan Thania voor te stellen. Samen met Daan gaan ze naar Rotterdam voor een avond uit. Alles lijkt goed te gaan, maar dan zijn Thania en Jack een tijdje onvindbaar. Ze duiken weer op zonder goede verklaring. Is er iets gebeurd, speelt er iets tussen hen? Wanneer Imma langzaam, stap voor stap, de onthutsende waarheid ontdekt, breekt haar hart in duizend stukken. Naarmate de affaire zich verder ontwikkelt, barst de hel los tussen de twee vriendinnen met een verschrikkelijke impact op hun directe omgeving.
Maanden later, terwijl ze nog steeds lijdt door die pijnlijke ervaring, maakt Imma iets bijzonders mee. Ze maakt voor het eerst kennis met Jezus Christus die haar rond 03:00 uur ‘s nachts in haar woonkamer wakker maakt tijdens haar slaap op de bank. Die nacht doet Imma een wens en tot haar grote verbazing komt de wens uit. Sindsdien wordt ze een grote fan van Christus en, ondanks haar moslimachtergrond, verdiept ze zich in de Bijbel om de God en Vader van Jezus te leren kennen.
Gedurende haar speurtocht naar deze God begint ze geestelijk te groeien, ze voelt zich vernieuwd, versterkt en ze geneest van haar gebrokenheid dankzij de goddelijke liefde die ze ontvangt. Kortom, een nieuwe wereld gevuld met wonderen en tekenen opent zich voor Imma. Zo redt ze haar oma na een hartstilstand. En de voorspellende dromen die ze krijgt, geven haar een blik in de toekomst. Haar leven, een wandeling met God, krijgt weer zin en kracht. Haar verleden krijgt een nieuwe betekenis.

Details

EAN :9789493299672
Auteur: 
Uitgever :U2PI BV
Publicatie datum :  09-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :148 mm
Breedte :210 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :450 gr
Status :Beschikbaar
Aantal pagina's :284