ISBN:  9789493240759
Publicatiedatum:   07-04-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  245

  Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50

Na veertig jaar in het onderwijs zijn verhalen aan de kinderen verteld te hebben, besloot Bernard Ferwerda te gaan schrijven. In aanvang eerst sprookjesboeken, later romans.
In zijn spannende nieuwe boek voor jongeren schrijft hij vanuit zijn fantasie vermengd met de realiteit ‘De WOLVENVALLEI’ met als hoofdpersoon Casper, die bij zijn grootouders in een bergdorpje opgroeit. In zijn vakantie zoekt hij werk. Het hof, vertegenwoordigd door de drie raadgevers, biedt hem de opdracht aan een kudde schapen weg te brengen van Rozeville naar Ogeblikke.
Door het dienstmeisje Caline komt hij erachter dat deze raadgevers zijn missie willen doen mislukken om daarmee de koning uit te schakelen. Door in het bezit te komen van het gouden en zilveren fluitje lukt het Casper de poort naar ‘de kortste weg’ te openen. Het begin van zijn tocht door de bergen, achtervolgd door de raadgevers en wolven. Onderweg sluit hij vriendschap met twee van drie verbannen studenten, De derde keert zich tegen hem. Ondanks diens tegenwerking lukt het hem met de andere twee de wolvenvallei te passeren, waarna nieuwe uitdagingen hem wachten. De tocht is tegelijk een zoeken naar wie ben ik? Er blijven altijd weer wolken voor de zon schuiven.
 

  ISBN: 9789493240759
  Auteur: 
  Uitgever: U2PI B.V.
  Publicatiedatum:   07-04-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 300 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 245
  Trefwoorden:   ferwerda