Nederlands | 07-03-2022 | 102 pages
9789493240742
Paperback / softback
€ 15,00
Toevoegen aan winkelwagenBeschikbaar
Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek (het klonen van planten).
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award. Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie en Wijnhistorie.
Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland, Madera, Port en Sherry, Dessertwijnen, Zuid-Franse Wijnen, Spaanse en Portugese Wijnen, Wijnen uit de Bordeaux en Bourgogne en Wijnen uit de Loire, Rhône en de Elzas.
ISBN : | 9789493240742 |
Uitgever : | U2PI B.V. |
Publicatiedatum : | 07-03-2022 |
Formaat : | Paperback / softback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 148 mm |
Breedte : | 210 mm |
Dikte : | 7 mm |
Gewicht : | 200 gr |
Voorraad : | Beschikbaar |
Aantal bladzijden : | 102 |
Trefwoorden : | wijn Italie |