ISBN:  9789493240742
Publicatiedatum:   07-03-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  102

  Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek (het klonen van planten).

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award. Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie en Wijnhistorie. 

Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland, Madera, Port en Sherry, Dessertwijnen, Zuid-Franse Wijnen, Spaanse en Portugese Wijnen, Wijnen uit de Bordeaux en Bourgogne en Wijnen uit de Loire, Rhône en de Elzas.

    ISBN: 9789493240742
    Auteur: 
    Uitgever: U2PI B.V.
    Publicatiedatum:   07-03-2022
    Formaat: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 210 mm
    Breedte: 148 mm
    Dikte: 7 mm
    Gewicht: 200 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 102
    Trefwoorden:   wijn Italie