ISBN:  9789087599454
Publicatiedatum:   04-06-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  248

  Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd in Nederland vanaf € 12,50

De hoofdpersoon van deze roman reist met de trein door prachtige landschappen. Er zit niemand anders in de trein, of toch wel? Hij kijkt naar buiten en ziet gebeurtenissen van eeuwen terug, zoals Jozef die door zijn broers in de put wordt gegooid en de kruisiging van Jezus. Hoe kan het dat hij hier getuige van is? Wat is de werkelijkheid buiten de trein? En wat daarbinnen? Hij besluit de trein te verkennen en na vele lege wagons arriveert hij in de restauratie waar ene Karl hem serveert. De gesprekken met Karl verdiepen maar roepen ook vragen op: zowel Karl als de hoofdpersoon hebben geen herinneringen buiten hun bestaan in de trein, maar beiden verlangen wel naar de werkelijkheid daarbuiten.

De trein stopt en de hoofdpersoon stapt uit. In wat voor stad is hij terechtgekomen en wat moet hij daar doen? Hij volgt een in het zwart geklede vrouw naar een kantoor, waar hij blijkt te werken. ’s Avonds volgt hij haar naar een huis, waar hij blijkt te wonen. Hij handelt alsof hij dit al jaren doet, maar kan niet voorkomen dat gebeurtenissen met hem aan de haal gaan. Er is een incident en hij wordt aangeklaagd. Wat heeft deze werkelijkheid nu voor hem te betekenen?

In deze metafysische roman onderzoekt de auteur het wezen achter de ervaren werkelijkheid. Welke twijfels bieden uiteindelijk grip op een wereld zonder houvast?

  ISBN: 9789087599454
  Auteur: 
  Uitgever: U2pi B.V.
  Publicatiedatum:   04-06-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 130 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 300 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 248
  Trefwoorden:   het schot eisenga