ISBN:  9789087598006
Formaat:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  210 mm
Breedte:  145 mm
Dikte:  9 mm
Gewicht:  200 gr
Aantal bladzijden:  122

 Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd in Nederland vanaf € 12,50

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het klonen van planten).

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award.

Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnolo gie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreek woorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argenti nië, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland , Madera, port en sherry en Dessertwijnen.

    ISBN: 9789087598006
    Auteur: 
    Uitgever: U2PI B.V.
    Formaat: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 210 mm
    Breedte: 145 mm
    Dikte: 9 mm
    Gewicht: 200 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 122