Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
ISBN: | 9789087598006 |
Publicatiedatum: | 14-05-2019 |
Formaat: | Paperback / softback |
Taal: | Nederlands |
Aantal bladzijden: | 122 |
Beschikbaar
Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering
Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50
Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het klonen van planten).
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award.
Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnolo gie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreek woorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argenti nië, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland , Madera, port en sherry en Dessertwijnen.
ISBN: | 9789087598006 |
Uitgever: | U2PI B.V. |
Publicatiedatum: | 14-05-2019 |
Formaat: | Paperback / softback |
Taal: | Nederlands |
Hoogte: | 210 mm |
Breedte: | 145 mm |
Dikte: | 9 mm |
Gewicht: | 200 gr |
Voorraad: | Beschikbaar |
Aantal bladzijden: | 122 |