Mijn Hemelse Moeder


Nederlands | 24-10-2018 | 145 pagina's

9789087597726

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00


 

   Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50
Afzender gedefinieerd

Precies 50 dagen na het overlijden van haar moeder was daar, totaal onverwachts, die innerlijke stem - de stem van haar moeder - die tegen Johanna sprak.

Dit was het begin van een wonderlijk avontuur dat een jaar en vier maanden zou duren. Johanna’s moeder raaddde haar dochter aan het boek “Een Cursus in Wonderen” te gaan bestuderen en zoals al spoedig bleek dit samen met haar te willen doen.

Dit heeft geresulteerd in het boek “Mijn Hemelse Moeder”, een dialoog tussen Johanna’s moeder vanuit die andere dimensie en de auteur.

Haar moeder beschrijft op beeldende wijze hoe zij vanuit haar werkelijkheid de gebeurtenissen, die in Johanna’s leven plaatsvinden, ziet. Haar rake en eerlijke antwoorden op tal van vragen over leven en dood, ego en essentie, gedachten en emoties openen voor Johanna een totaal nieuw perspectief.

Een heel scala aan spirituele zaken, die in haar beleving de gewoonste zaak van de wereld zijn, maakt ze toegankelijk voor haar dochter. Ook hun moeizame moeder-dochterrelatie wordt onder de loep genomen.

Dit resulteert in een mooi en ontroerend verslag van twee mensen die elkaar op aards niveau absoluut niet begrepen, maar die in de loop van de dialoog op wonderlijke wijze helemaal in elkaars belevingswereld opgaan en die alsnog, over de dood heen, een liefdevolle en helende relatie met elkaar opbouwen.

Het werk dat zij samen bestuderen speelt een cruciale rol, niet alleen in de buitengewone wijze waarop zij tot elkaar komen, maar ook als baken van licht en hoop door het hele boek heen.

Details

EAN :9789087597726
Auteur: 
Uitgever :U2pi B.V.
Publicatie datum :  24-10-2018
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :145 mm
Breedte :210 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :350 gr
Status :Beschikbaar
Aantal pagina's :145