ISBN:  9789087597511
Publicatiedatum:   17-05-2018
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  215

  Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50

In de verschillende door de schrijver beklede functies en ambten werd hij geconfronteerd met allerlei vormen van kwaad. Kwaad dat mensen overkomt. Kwaad dat mensen elkaar aandoen. Maar wat verstaan we eigenlijk onder kwaad? Waar komt het kwaad vandaan? Vragen van alle tijden en alle plaatsen, maar iedere tijd maakt het noodzakelijk opnieuw te zoeken naar antwoorden op deze vragen. 

Dit boek is het verslag van een Bijbelse zoektocht naar de oorsprong en de oorzaak van het kwaad in de wereld. Een zoektocht naar de oer-wortels van het kwaad. Is God verantwoordelijk voor het kwaad? Zijn er demonische krachten werkzaam die kwaad veroorzaken? Of is het de mens die het kwaad over zichzelf, over de ander en over de wereld afroept? Wat is het verband tussen kwaad, zonde, dood en lijden? Heeft lijden zin? Is het wezen van het kwaad een mysterie of geeft de Bijbel ons antwoorden of inzichten? 

Een ding is zeker. Het kwaad is overwonnen met de dood en opstanding van Jezus. Met het kwaad zal door God een keer definitief worden afgerekend. Dat is de Bijbelse boodschap van hoop en vertrouwen. Wij staan dan ook niet met lege handen tegenover het kwaad. Het kwaad kan worden overwonnen! Een boek bestemd voor iedereen die nleuwsglerlg is naar (het mysterie van) het kwaad.

  ISBN: 9789087597511
  Auteur: 
  Uitgever: U2pi B.V.
  Publicatiedatum:   17-05-2018
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 166 mm
  Breedte: 239 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 412 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 215