ISBN:  9789087597450
Publicatiedatum:   01-02-2018
Formaat:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  210 mm
Breedte:  145 mm
Dikte:  7 mm
Gewicht:  170 gr
Aantal bladzijden:  84

 Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd in Nederland vanaf € 12,50

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten).

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award. 

Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland en Madera, port en sherry.

    ISBN: 9789087597450
    Auteur: 
    Uitgever: U2pi B.V.
    Publicatiedatum:   01-02-2018
    Formaat: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 210 mm
    Breedte: 145 mm
    Dikte: 7 mm
    Gewicht: 170 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 84