ISBN:  9789087597337
Publicatiedatum:   01-12-2017
Formaat:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  240 mm
Breedte:  160 mm
Dikte:  40 mm
Gewicht:  1200 gr
Aantal bladzijden:  458

 Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd in Nederland vanaf € 12,50

Dit boek vertelt een waargebeurd verhaal. Vanaf haar veertiende jaar heeft Monique van der Klooster al indrukwekkende paranormale ervaringen gehad, waar ze in eerste instantie erg bang voor was. Ze voelde zich vanaf die tijd gesplitst in twee werelden, waarbij de geestelijke wereld steeds iets sneller bleek te gaan dan de aardse. Deze wereld, die niet gezien werd door derden om haar heen, riep vele vragen op. En wanneer het ene antwoord duidelijk werd, diende zich alweer een nieuwe vraag aan. Ze voelde zich al die tijd wel geleid door de spirituele wereld.
Waar gebeurd, maar bijna ongelofelijk, zo vindt ook Monique zelf. Bijvoorbeeld de hond die haar vertelde op welke dag hij zou overlijden; haar dromen die uiteindelijk uittredingen naar andere dimensies bleken te zijn; de toekomstbeelden die later uitkwamen. De roep naar Egypte die uiteindelijk eindigde in Amerika waar ze in een supermarkt door een wildvreemde vrouw gevraagd werd of ze ingewijd wilde worden in de indianenenergie van de Pipe-carrier. Het ongelofelijke wilde dat ze net twee dagen voor de reis hierover een visioen had gehad, wat ze aan haar cursisten had verteld. De ontmoeting met Wolf; het gevecht met de entiteit 'de dood' en vele andere anekdotes. Het geeft de zoektocht weer over hoe ze geleerd heeft haar gave voor anderen te gebruiken in plaats van ten onder te gaan aan de angsten voor de ongeziene wereld. De ongeziene wereld be loedt ons namelijk allemaal, dat wordt duidelijk voor eenieder die dit boek leest.
Het was al jaren duidelijk dat Monique dit boek moest schrijven, opdat haar verhaal mensen kan aanzetten tot het nadenken over de spiritualiteit die wij allen bezitten.
Monique van der Klooster (Rotterdam, 1958) is paragnoste en erkend psychoanalytisch hypnotherapeut.

  ISBN: 9789087597337
  Auteur: 
  Uitgever: U2pi B.V.
  Publicatiedatum:   01-12-2017
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 160 mm
  Dikte: 40 mm
  Gewicht: 1200 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 458