De chemie van wijn

Rudolf L.M. Pierik


Nederlands | 15-05-2018 | 146 pagina's

9789087596286

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 16,00

 Voorraad in de winkel
   Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50




Afzender gedefinieerd

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie ‘Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek’.

Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003. 

Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië en Australië en Nieuw Zeeland.

Details

EAN :9789087596286
Auteur: 
Uitgever :U2pi B.V.
Publicatie datum :  15-05-2018
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :145 mm
Breedte :210 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :300 gr
Status :Beschikbaar
Aantal pagina's :146