Nederlands | 15-05-2018 | 146 pagina's
9789087596286
Paperback / softback
€ 16,00
Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie ‘Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek’.
Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië en Australië en Nieuw Zeeland.
EAN : | 9789087596286 |
Uitgever : | U2pi B.V. |
Publicatie datum : | 15-05-2018 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 145 mm |
Breedte : | 210 mm |
Dikte : | 11 mm |
Gewicht : | 300 gr |
Status : | Beschikbaar |
Aantal pagina's : | 146 |