ISBN:  9789087596286
Publicatiedatum:   01-10-2016
Formaat:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  210 mm
Breedte:  145 mm
Dikte:  11 mm
Gewicht:  300 gr
Aantal bladzijden:  146

 Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd in Nederland vanaf € 12,50

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie ‘Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek’.

Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003. 

Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië en Australië en Nieuw Zeeland.

    ISBN: 9789087596286
    Auteur: 
    Uitgever: U2pi B.V.
    Publicatiedatum:   01-10-2016
    Formaat: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 210 mm
    Breedte: 145 mm
    Dikte: 11 mm
    Gewicht: 300 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 146