Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
ISBN: | 9789087595111 |
Publicatiedatum: | 15-05-2018 |
Formaat: | Paperback / softback |
Taal: | Nederlands |
Aantal bladzijden: | 114 |
Beschikbaar
Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering
Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50
Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.
Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië.
ISBN: | 9789087595111 |
Uitgever: | U2pi B.V. |
Publicatiedatum: | 15-05-2018 |
Formaat: | Paperback / softback |
Taal: | Nederlands |
Hoogte: | 210 mm |
Breedte: | 145 mm |
Dikte: | 5 mm |
Gewicht: | 200 gr |
Voorraad: | Beschikbaar |
Aantal bladzijden: | 114 |