Handboek voor gebruikers van geurende, kleurende en huidverzorgende producten

ISBN:  9789087591007
Publicatiedatum:   24-05-2018
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  255

  Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd in Nederland vanaf € 17,50

Als koper van cosmetica wil je weten welke producten huidverbeterend werken; of duurdere producten per definitie beter zijn dan de goedkopere soortgenoten; waar je bij het kopen en gebruiken van cosmetica zoal op moet letten; en (...) 
Als "oude rot in het vak" weet ik dat er in de parfumeriebranche goed opgeleide adviseuses zijn maar dat je ze als klant moeilijk kunt vinden. Daarnaast is er in de winkel vaak te weinig tijd - van beide kanten - om alle wetenswaardigheden over het te kopen product uit de doeken te doen. Daarom vond ik het tijd om alles wat ik weet over cosmetica voor ge•nteresseerde kopers in een handboek op te tekenen. 
Dit handboek over geurende, kleurende en huidverzorgende producten vertelt je alles (en zelfs een beetje meer) wat je als gebruiker over deze producten zou willen weten. Het handboek doorlezen zal wat tijd vergen, maar met de opgedane kennis kun je daarna veel miskopen cq onnodige cosmetica-aankopen voorkomen. De mogelijke effecten van cosmetica worden duidelijk omschreven, onlogische verwachtingen vervallen dus. En wanneer je de gebruikerstips die je bij (bijna) elk individueel product vindt daadwerkelijk toepast, vergroot dat het gebruiksplezier van cosmetica evenals de effecten. Joke Zwaini

  ISBN: 9789087591007
  Auteur: 
  Uitgever: U2pi B.V.
  Publicatiedatum:   24-05-2018
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 180 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 350 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 255