ISBN: 9789087598129
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 210mm
Breedte: 145mm
Dikte: 16mm
Gewicht: 350gr
Aantal bladzijden: 187 b.

   Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd in Nederland vanaf € 12,50


In “Ooit was ik jouw kind” beschrijft Marieke Seegers (pseudoniem) haar incestverleden en hoe bang zij daardoor is geweest voor haar vader. Zij heeft spijt dat ze het zo lang heeft laten duren voordat ze iemand in vertrouwen nam en wil door haar verhaal te delen lotgenoten aanzetten eerder naar buiten te komen met wat hen is overkomen.

Ooit was ik jouw kind, jij nooit mijn vader.Van de pijn in mijn jeugd, ben jij de daderOoit was ik jouw kind, jou zou ik moeten vertrouwen.Ik weet nu dat je niet van mij hebt gehouden.Ooit was ik jouw kind, je moest me liefde geven.Troost en vertrouwen, het is me om het even.Ooit was ik jouw kind, je hebt me verloren.Ik wil zelfs jouw naam nooit meer horen.Ooit was ik jouw kind, maar die tijd is lang voorbij.Er is geen band meer, je betekent niets meer voor mij.Ooit was ik jouw kind, jij nooit mijn vader.

Marieke is nu een hele gelukkige en gezonde vrouw. Zij heeft de meest fantastische man die ze zich maar kan wensen. Hij is haar steun, haar veilige haven. Samen hebben ze twee supergeweldige dochters waar ze ongelooflijk veel van houden en waar ze heel erg trots op zijn.

  ISBN :9789087598129
  Auteur : Marieke Seegers
  Uitgever :U2PI B.V,
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :210mm
  Breedte :145mm
  Dikte :16mm
  Gewicht :350gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :187 b.